Ste za čarobni oddih na Rogli?

v dne januar 15, 2018 . .

Natura Siberica vas vabi, da sodelujete v odlični NAGRADNI IGRI za čarobni vikend oddih na Rogli v idilični počitniški hišici Chalet Klara...

Skupaj s Tuš Drogerijami organiziramo nagradno igro, kjer si lahko zelo enostavno - z nakupom 2 ali več izdelkov vrhunske kozmetike za nego obraza, las in telesa Natura Siberica v Tuš Drogerijah ali v spletni trgovini priborite eno izmed naslednjih čudovitih nagrad:

- Vikend oddih v čarobni počitniški hišici Chalet Klara na Rogli

- enega od 5ih paketov izdelkov vrhunske naravne kozmetike Natura Siberica

 

Sodelovanje je zelo enostavno. Na spletnem mestu http://nagradna-igra.naturasiberica.si vpišete svoje podatke in podatke iz računa iz Drogerije Tuš oz. spletne trgovine, kjer je razvidno, da ste kupili 2 ali več izdelkov Natura Siberica. Račun shranite in držite pesti, da vas izžrebamo. 

Nagradna igra poteka med 15. januarjem in 15. februarjem in mogoče boste ravno vi tisti, ki boste v marcu uživali v vikend oddihu na Rogli. :) 

Hitro v Drogerije Tuš ali po nakupih v našo spletno trgovino, kjer lahko izbirate med vrhunskimi naravnimi izdelki, na katere prisega vse več predstavnic nežnega spola, pa tudi predstavnikov moških, saj vsebuje odlično linijo Samo za moške! 

Pravila nagradne igre in pogoje sodelovanja pa najdete tukaj.