NOVO: Milo za globinsko čiščenje obraza

v dne november 07, 2017 . .

Bogata z dragocenimi olji in vitamini! Ključna trditev za severna zelišča in jagodičevje, ki je znana že od nekdaj. Severna ljudstva Sibirije so ta zdravilna zelišča in rastline tradicionalno uporabljali za pripravo zdravilnih "zvarkov", ki so jim pomagali obnoviti moč, ohranjati zdravje in dati izjemno življenjsko energijo in mladost. 

Specialisti iz Nature Sibirice so zbrali in temeljito proučili starodavne recepte severnih ljudstev - Nenets, Selkups, Khants - in oblikovali edinstven naravni izdelek: MILO ZA RAZSTRUPLJANJE IN GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA. To milo je zasnovano na osnovi oglja - zelo učinkovitega vpojnega sredstva, ki zlahka absorbira nečistoče iz kože in z učinkovito "severno mešanico" sibirskih olj in izvlečkov divjih zelišč in jagod - skrbi, da je po uporabi koža na obrazu globoko očiščena, hkrati pa na kožo deluje vlažilno in pomirjujoče ter antioksidativno.  

Vsebuje vrhunske sestavine, povezane v celoto, ki kožo na obrazu ne le očistijo, pač pa tudi razvajajo. 

Oglje, ki je osnova tega mila, se proizvaja iz ekološko čistega lesa breze (Betula pendula) - tako, da ga izpostavijo pari pri visokih temperaturah, kasneje pa ga razdvojijo in razpršijo. Ta proizvodna metoda ji daje mikroporozno strukturo, ki lahko absorbira največje nečistoče.


"Severna mešanica" je zmes zdravilnih zelišč in jagodičevja, ki kožo hrani in navlaži:

  • Olje rakitovca (oblepikha) mehča, tonira, hrani in poveča elastičnost kože.
  • Ekstrakt Nanai Limonnik je učinkovit tretma za toniranje. Aktivno sodeluje pri spodbujanju procesov presnove, ki koži zagotavljajo zanesljivo zaščito pred okoljskimi agresorji.
  • Olje Sibirske cedre je bogat z vitaminom E in p, ki mehčata, navlažita in utrjujeta kožo ter uravnavata procese njene obnove.
  • Olje lanenih semen deluje protivnetno in antiseptično. Vitamin F, ki ga tudi vsebuje, zdravi vnetja kože. 
  • Izvleček rdečih rdečih brstov učinkovito vlaži kožo, lajša njeno regeneracijo, ima tonik efekt, pomirja in pomlajuje kožo, obnavlja naravno polt in prožnost ter jo naredi mehko in nežno. 
  • Izvleček iz Cloudberry vsebuje vitamin C, polinenasičene maščobne kisline Omega-3 in Omega-6 ter antioksidante. Učinkovito obnavlja kožo in jo ščiti pred poškodbami iz okolja. 
  • Ekstrakt brusnika spodbuja procese prenove kožnih celic, izboljša ton kože in elastičnost ter ima več zdravilnih in antibakterijskih lastnosti. 
  • Sahalinovo olje maline ima protivnetne in protibakterijske učinke.

V letu 2014, ko so začeli z njegovo proizvodnjo, je prejel prestižno nagrado Beauty Challenger Awards v Parizu, Francija. Prepričani smo, da bo tudi vaši koži odlično ustrezal. Podrobnosti o samem izdelku pa si lahko preberete na tem linku.