10. DM tek za ženske uspešno zaključili

v dne junij 01, 2015 . .

V soboto, 30. maja smo se mudili v Ljubljani, podali smo se na tek po ljubljanskih ulicah in parku Tivoli. Naravno in ekološko kozmetiko Natura Siberica smo namreč predstavili obiskovalkam tradicionalnega 10. DM teka za ženske. 

Več kot 8.000 jih je bilo, ki so pretekle 5 ali 10 km dolgo progo, ki so jo organizatorji tokrat speljali tudi po ljubljanskih ulicah. Ogromno pa se jih je ustavilo na naši stojnici Natura Siberica, kjer so se lahko poučile o ključnih značilnostih naše kozmetike, jo preizkusile, domov odnesle testerje in nenazadnje sodelovale tudi v nagradni igri, v kateri smo podelili 3 pakete za nego telesa. 

Največ zanimanja med obiskovalkami sta poželi linija Absolut Anti-age, ki je pravi biser za nego kože po 35 letu, saj krepi kožo, jo globinsko hrani, vlaži celice, gladi gube in preprečuje pigmentacijo; in Živi vitamini za telo in lase (Vivid vitamins for body and hair), ki kožo in lase v trenutku navlaži in globoko regenerira, a hkrati ne pušča občutka mastnosti. 

Predstavili smo tudi ostale izdelke, ki jih je mogoče kupiti v drogerijah DM:

  • Kreme za obraz ECOCERT - lahka dnevna (vlaži in zaščiti) in nočna (hrani in obnavlja) krema
  • Kreme za obraz SNOW CLADONIA - dnevna in nočna krema, krema za oči in serum za obraz
  • Kreme za obraz ARALIA MANDSHURICA - dnevna in nočna krema
  • Kreme za obraz RODHIOLA ROSEA - dnevna in nočna krema
  • Čistilno mleko za vlaženje

Preikusite jih tudi vi. Če želite testerje nam pišite na info@naturasiberica.si in poslali vam jih bomo. Se vidimo na 11. DM teku za ženske.